?

Log in

No account? Create an account
 
 
09 August 2014 @ 09:58 am
JOKER cut (karaoke + subbed) - Glory Five DVD  
I miss D☆DATE so much and Glory Five concert is really really touching ;__;
[oops, a little spoiler]The most touching part is when IG gave some encouragement words to other members... and Horii cried that time. I feel youuuu ;A;
But, that was a great concert after all.
I love it!
So, I decided to make a cut video out of their performances and I chose JOKER!
Anyway, did you watch episode 3 of GTO 2014 which the main story is about Horii?
I think the story plot is kinda similar to this song... or is it just me? XD
Well, please enjoy the video! cause this is just my second time playing with aegisub XD

joker
DOWNLOAD || 480p || 65.3 MB

Thanks to
choihaeni for full raw video
akumanobonnou for lyric translations
quietusyipsum for kanji + romaji lyrics
 
 
 
tilmontilmon on August 9th, 2014 05:48 am (UTC)
What a nice treat! Thank you so much for the karaoke!
Debi: horii - domokunpinchiyosama on August 9th, 2014 06:03 am (UTC)
thank you too~ :D
hope it can be useful somehow
tilmontilmon on August 9th, 2014 06:53 am (UTC)
Most importantly, it's fun! :D
Debi: horii - domokunpinchiyosama on August 9th, 2014 07:05 am (UTC)
yes, sure it was! :D
I had fun while making this xD
feel like making another song if I get some time XD
carey_chancarey_chan on August 9th, 2014 08:06 am (UTC)
wow! thank you so much for this!♥
Debipinchiyosama on August 9th, 2014 08:16 am (UTC)
you're very welcome :D
Yellow Joyrifnaoei on August 9th, 2014 12:53 pm (UTC)
haloooo~
finally you made it! yay!
it looks great! :3
Debi: horii - domokunpinchiyosama on August 9th, 2014 01:24 pm (UTC)
yeeess! thanks to you, I feel motivated xD
niawijayantiniawijayanti on August 25th, 2014 01:38 pm (UTC)
Hello... I'm nia, I know you from fake-crescent LOL
orang indonesia juga ya?
Debi: horii - domokunpinchiyosama on August 25th, 2014 10:11 pm (UTC)
Halo Nia! :D
iya, aku orang Indonesia. hihihi
niawijayantiniawijayanti on August 26th, 2014 05:41 am (UTC)
hai hai~~ seneng ketemu fans indo juga :D
Aku Nia, 94 line
aku baru2 ini suka JE, aku suka SZ, HSJ sama johnnys jr juga
*mendadak intro lol*
salam kenal ya ^^
Debipinchiyosama on August 26th, 2014 06:03 am (UTC)
Haaai, iya sama seneng jugaa :D
Banyak kok fans yang asalnya dari Indo juga, nanti lama2 pasti makin banyak yang ketemu XD
Aku Debi, lahir 95, suka JE udah lumayan lama, tapi suka SZ baru 2012 xD
Dan sekarang lagi kepincut banget sama GENERATIONS. Lol.
Salam kenal jugaa :D
niawijayantiniawijayanti on August 26th, 2014 06:12 am (UTC)
asikkkk :D
iya banyak sih, tapi kenal nya cuma dikit haha mungkin karena baru
wahhh fans lama ya berarti :D
Generation nya EXILE ?
Debipinchiyosama on August 26th, 2014 06:32 am (UTC)
yaah ga lama lama banget, banyak yang lebih lama lagi soalnya XDD
entar juga kenaal~
iyaaa, aku jadi suka sejak niatnya nonton Fuma di GTO, tapi malah kepincut cast yang lain XD
niawijayantiniawijayanti on August 26th, 2014 06:45 am (UTC)
iyaaa bener :D banyak banget fans2 yang udah lama banget
wahhh GTO nya fuma aku baru nntn 1 episode doank XD
di situ banyak Generations nya ya?

oh ya btw aku suka banget tema sexy zone nya https://twitter.com/_Siwonest/status/504152047340363776/photo/1
hahahaha bagus :3
Debipinchiyosama on August 26th, 2014 06:57 am (UTC)
wkwkwk episode 2 nya sedih bangeet. aku nangis. lol.
gatau ceritanya, gatau yang acting jago XD
anak Generations ada 2 di situ, Reo sama Ryota. cerita mereka yang episode 2 sama 4.
sejak saat itu motivasi nonton GTO jadi bukan Fuma lagi XD

waah pas ya, syukurlah XD
terima kasiih~
oya, twitter nya mau aku follow? :3 www
niawijayantiniawijayanti on August 26th, 2014 07:03 am (UTC)
wuaahhhh >< bagus ya berarti
aku lagi ngikutin kindaichi sama kinkyori renai sih
GTO nya ngantri lol. tapi jadi penasarannnn (><)
harus selesein download berarti XD
twitter? boleh :D
Debipinchiyosama on August 26th, 2014 07:08 am (UTC)
wah aku juga ngikutin kinkyori renai, tapi kindaichi engga XD
nonton deh GTO, cast yang lain cakep cakep /rayuan gaib/
LOL

sudah aku follow yaa~